субота, 26. септембар 2009.

mudrolije od proslog veka vise ne vaze

mi smo ipak jos uvek u usponu nasih znanja i imanja i ko zna jos kakve cemo revolucijonarne promene doziveti do "kraja sveta".morali bi svakako imati vise od jedne glave (zajedno sa mozgom) da bi globalno pregrevanje i sve ostale nedace uklonili sa dnevnog reda ,pri tom zameniti ih drugim-cisto da ne bude dosadno..
e sada kada se sve to bude desilo...
ma neee...
mi jesmo u raju mi smo na vrhuncu onoga sto nam je "bog " dao i da bi samo rascistili atmosveru zagusljivu povodom ovoga pitanja,moguce je da smo mi boga isteali iz raja ,a ne on adama i evu.
i jos je vrlo moguce da pakao za sada ni ne postoji ali mi smo tu pa cemo se pobrinuti da i to dozivimo za koji vek. u krajnjem slucaju cemo umreti od izduvnih gasova ili ce nas udariti vozac busa koji pise poruku u tom momentu
svejedno je. kazu mnogi ti, sa "near death experience" -om da su videli svetlo a posle nista ,sivilo i tako se i zavrsilo po povratku u objekat existiranja duse.
e sada ,kako to procenom takvog uma moze znaciti da smo videli raj ili nesto sto nam je licilo na to -za sve su krive scene koje zamisljamo o after life-u -
muzika -nirvana
film-drugi svet-svest nekoga drugoga
fotoaparat-misao uhvacena znanjem tehnike
zivot-samo velika frustracija..a ona traje i traje
kada se probudimo ptice pomalo kaslju vise nego pevaju
evo i kaktusi venu zbog zracenja
a i vi se ne osecate dobro,pa bas ni bolje nego juce
pa ko ne bi hteo u raj...
tamo mozes da spavas do 12

1 коментар:

  1. Zaključci su ti uvek tako bombastični, potpuno poremete tok stvari. To si se jakkkoooo sviđa.
    "Tamo bar možeš da spavaš do 12" Jakkkoooo dobro.....
    i ptice sa bronhitisom i sve sve!!!

    ОдговориИзбриши